FAQs

Βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν το αντικείμενό μας

Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας info@newtrition.gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά. Καλέστε στο 2314035472 (ώρες γραφείου) ή στο 6938343176 ώστε να βρούμε άμεσα διαθέσιμη ημέρα και ώρα.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην Ξενοφώντος 1 Καλαμαριά, 55132 Θεσσαλονίκη . Πιο συγκεκριμένα, η Ξενοφώντος είναι παράλληλη με τον πεζόδρομο Καλαμαριάς, απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου. Σε περίπτωση που δυσκολευτείτε καλέστε μας στο 2314035472 (Ώρες γραφείου)

Στο χώρο του γραφείου μας μια απλή επίσκεψη περιλαμβάνει ανάλυση σύστασης σώματος, διατροφική εκπαίδευση και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μέτρησης του βασικού σας μεταβολισμού με το μηχάνημα FITMATE PRO (Η μέτρηση γίνεται ανά 3-6 μήνες).

Η ανάλυση σύστασης σώματος είναι μια απλή διαδικασία κατά την οποία, με γυμνό πέλμα, ανεβαίνετε στη συσκευή του λιπομετρητή (Tanita SC-330) και σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα λαμβάνεται πληροφορίες για το βάρος σας, τη μυϊκή σας μάζα, την λιπώδη και οστική μάζα και τα επίπεδα ενυδάτωσης του σώματός σας. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στη μέτρηση, θα λάβετε πληροφορίες με SMS για το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσετε με τον προγραμματισμό του ραντεβού. Ενδεικτικά, συστήνεται να μην έχετε φάει για τουλάχιστον 3 ώρες πριν τη λιπομέτρηση και η ενυδάτωση να είναι φυσιολογική.

Ναι, με την αναβαθμισμένη υπηρεσία NEWtrition Online Diet μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπου κι αν βρίσκεστε. Ειδικά μετά τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας του COVID-19 και αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη πολλών ανθρώπων για συνέχιση της διατροφικής προσπάθειας που ξεκίνησαν προσαρμόσαμε τις online συνεδρίες με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσομοιάζουν όσο το δυνατόν καλύτερα την επίσκεψη στο γραφείο! Για τον προγραμματισμό online συνεδρίας ή για να μάθετε περισσότερα ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Στείλτε μας ένα email στο info@newtrition.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και με θέμα Online Diet και σε λίγη ώρα θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
  • Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που θα περιλαμβάνεται στο email που θα λάβετε.
  • Προγραμματισμός online συνεδρίας με τη χρήση Messenger, Viber, Skype ή τηλεφώνου.

Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Το ίδιο μοναδικός είναι και ο μεταβολισμός μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας στη NEWTrition (NEW People, NEW Ideas….NEWTrition). Η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού (FITMATE PRO) είναι σημαντικό εργαλείο στα χέρια του διαιτολόγου, προκειμένου να χτίσει ένα διαιτολόγιο ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στις ανάγκες σας, αφού σε συνδυασμό με τη λιπομέτρηση και το ιστορικό σας θα γνωρίζει και τις θερμίδες τις οποίες καίει ο οργανισμός σας σε κατάσταση ηρεμίας (το 70% των θερμίδων που καίτε ημερησίως). Με αυτόν τον τρόπο στη συνέχεια, έχουμε καλύτερη εικόνα για τον μεταβολισμό του καθενός προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ρεαλιστικό πλάνο που θα σας ενημερώνει πότε φτάνετε στον στόχο σας και φυσικά θα σας λύσει και το αιώνιο ερώτημα…. δηλαδή, αν ο μεταβολισμός σας έχει μπλοκάρει!

Το διαιτολόγιο προκύπτει μελετώντας τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης σας, το καθημερινό σας πρόγραμμα το οποίο θα συζητάμε και με βάση το παθολογικό ιστορικό σας και τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείστε. Κύριο μέλημά μας στη NEWtrition δεν είναι απλά να πάρετε στα χέρια σας ένα χαρτί με τρόφιμα, αλλά αυτό το πρόγραμμα διατροφής να ανταποκρίνεται επακριβώς στις ανάγκες σας και φυσικά στην καθημερινότητά σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Η απλή απώλεια κιλών δεν θεωρείται επιτυχία για εμάς (ακόμα και αν τα επίπεδα λίπους έχουν πέσει σημαντικά) αν δεν συνδυάζεται και με αλλαγή του τρόπου ζωής σας. Δύο σημαντικοί παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε σταθερό το σωματικό σας βάρος είναι η σωστή μεταβολική λειτουργία (γρήγορος μεταβολισμός) και οι σωστές καθημερινές συνήθειες. Για τον λόγο αυτό, η επίσκεψη σας στο γραφείο μας πάντα συνοδεύεται και από διατροφική εκπαίδευση μέσα από τη συζήτηση και τη διόρθωση φανερών και κρυφών λαθών στην καθημερινότητά σας.

Φυσικά. Οι διαιτολογικές υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο σε άτομα που θέλουν να χάσουν κιλά αλλά απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν την εικόνα που έχουν για το σώμα τους, τις διατροφικές τους συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους γενικότερα. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η προσπάθεια αύξησης του σωματικού βάρους απαιτεί εξίσου σημαντική προσπάθεια με την απώλεια κιλών και οι συστάσεις μας δεν περιορίζονται μόνο στην αύξηση των ημερήσιων θερμίδων στο διαιτολόγιο αλλά και στην ψυχολογική υποστήριξη του ατόμου.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την τοποθεσία μας και τους τρόπους επικοινωνίας εδώ!